Om os

Frank Nielsen, ophavsmanden bag det nye bagerkoncept, er bager med stor faglig stolthed. Han har bagt brød i mere end 30 år. I januar 2014 valgte han at fokusere 100% på de gode råvarer og brød med god smag. Han lancerede derfor det nye koncept ”Gertz Danish Bakery”.

– Vi elsker godt friskbagt brød! Vi vil have hænderne æltet godt ned i surdej og de bedste råvarer. Vores brød skal langtidshæve og bages i stenovne. Opskriften er kvalitet, kærlighed og tid.

Og målet er ærligt brød med god smag!

 

Historien

I Nyborg er der gennem generationer blevet bagt brød og kager.

Tilbage i 1877 overtog Bagermester Emil Richard Gertz (Uffe Gertz’ forfader) det tidligere kongelige feltbageri i Kongegade 16, Nyborg.

Bageriet startede helt oprindeligt i 1760 – i en tid hvor H.C. Andersen kom forbi.
Og navnet Gertz fortsætter og udvider i flere byer rundt omkring i Danmark (år 2014).

10. jan. 2014: Åbning af Gertz Danish Bakery på Agtrupvej, Kolding

TOP