Om os

Frank Nielsen, ophavsmanden bag det nye bagerkoncept, er bager med stor faglig stolthed. Han har bagt brød i mere end 30 år. I januar 2014 valgte han at fokusere 100% på de gode råvarer og brød med god smag. Han lancerede derfor det nye koncept ”Gertz Danish Bakery”.

– Vi elsker godt friskbagt brød! Vi vil have hænderne æltet godt ned i surdej og de bedste råvarer. Vores brød skal langtidshæve og bages i stenovne. Opskriften er kvalitet, kærlighed og tid.

Og målet er ærligt brød med god smag!

Historien

I oktober 2020 udvidede vi vores aktiviteter  med et bageri og en forretning i Superbrugsen Vonsild, hvor vi også ønsker at give kunderne det samme sortiment af vores kvalitetsbrød og -kager og den samme gode service. 

10. januar 2014: Åbning af Gertz Danish Bakery på Agtrupvej, Kolding

1. Oktober 2020: Åbning af Gertz Danish Bakery I Vonsild.